Kibbutz Fly en Drive Afbeelding Kibbutz Fly en Drive
Kibbutz Fly en Drive
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Kibbutz Fly en Drive


Het Hebreeuwse woord Kibbutz betekent letterlijk 'groep'. Oorspronkelijk waren de kibbutzim naar socialistisch model opgezet. Mensen wonen en werken in een collectief verband, het bezit van de kibbutz is gemeenschappelijk en alle bewoners hebben dezelfde rechten.

Fly and Drive o.b.v. Volgens programmaHet Hebreeuwse woord Kibbutz betekent letterlijk 'groep'. Oorspronkelijk waren de kibbutzim naar socialistisch model opgezet. Mensen wonen en werken in een collectief verband, het bezit van de kibbutz is gemeenschappelijk en alle bewoners hebben dezelfde rechten. Deze economisch onafhankelijk nederzettingen kwamen tot stand door de grote behoefte aan landbouw, toen de eerste Joden naar Israel kwamen en hun leven hier wilden opbouwen. De eerste kibbutz werd opgericht aan het begin van deze eeuw aan het meer van Galilea. Momenteel zijn er vele kibbutzim, verspreid over heel Israel. Iedere kibbutz heeft zijn specialiteit, voornamelijk heeft dit nog steeds een agrarische grondslag. De helft van de levensmiddelen productie van Israel is afkomstig uit kibbutzim. Door de moderne ontwikkelingen vinden we nu ook kibbutzim met een industriele achtergrond en door de enorme toestroom van toerisme hebben verschillende kibbutzim hierop ingespeeld met het bouwen van gastenverblijven. Tegenwoordig kunt u vaak kiezen uit een kamer op de kibbutz zelf of een verblijf in een luxe kibbutz hotel om zodoende het leven op de kibbutzim te leren kennen en te genieten van de gastvrijheid van de bewoners. Sky Tours biedt de mogelijkheid op per huurauto een individuele rondreis te maken en via de diverse kibbutz hotels door Israel reizen. Zodra u aankomt op de luchthaven staat uw ontdekkingsreis beginnen. De reservering voor het kibbutz hotel waar u de eerste nacht wilt verblijven, dient u aan ons door te geven, voor de overige nachten krijgt u open vouchers mee en kunt u de rest van uw vakantie zelf samenstellen. Elke avond kunt u bij de receptie ter plaatse de reservering voor de volgende nacht reserveren. Wij raden u echter aan om tijdens vakantieperiodes en Israelische feestdagen alle kibbutz hotels al vooraf te reserveren. Een unieke mogelijkheid om Israel op eigen gelegenheid te verkennen en kennis te maken met het leven op de kibbutz. De wegen in Israel zijn bijzonder goed en kibbutzim liggen meestal in prachtige natuurgebieden.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kibbutz Fly en Drive 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail