Kibboets fly drive Israel Totaal Afbeelding Kibboets fly drive Israel Totaal
Kibboets fly drive Israel Totaal ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Kibboets fly drive Israel Totaal

***

plane hotel car

Tijdens deze fly-drive bezoekt u de meest interessante bezienswaardigheden van het midden en het noorden van Israel. U overnacht onderweg in kibboets hotels en kibboets country lodgings, vaak landelijk gelegen buiten de grote steden.

Fly and Drive o.b.v. Volgens programmaKibboets fly drive Israel Totaal

Tijdens deze fly-drive bezoekt u de meest interessante bezienswaardigheden van het midden en het noorden van Israel. U overnacht onderweg in kibboets hotels en kibboets country lodgings, vaak landelijk gelegen buiten de grote steden.

Tijdens deze tweeweekse reis bezoekt u alle interessante plaatsen in het midden en het noorden. Dan reist u door de Negev woestijn met haar schitterende kleuren tot aan de meest zuidelijke punt van het land, Eilat. U sluit af met een paar dagen strand.

Israel is niet groot (ruim de helft van Nederland). De afstanden die u dagelijks aflegt varieren maar liggen doorgaans tussen de 100 en 300 kilometer per dag. Hierdoor heeft u dus alle tijd voor het maken van spontane uitstapjes en het nemen van spannende omwegen.

Geplande luchtvaartmaatschappij

El Al

Opmerkingen

 • U kunt de fly-drive ook zelf samenstellen. De route, de lengte van de reis en het aantal overnachtingen per hotel bepaalt u dan zelf. De kibboetsen en alle andere hotels uit ons programma zijn naar wens te combineren. U kunt op verschillende dagen van de week vertrekken en aanvliegen op Tel Aviv of Eilat. En u bepaalt zelf welke autocategorie u reserveert. Wij maken graag een berekening van de kosten voor de zelf samengestelde fly-drive.
 • U kunt de fly-drive verlengen met elke accommodatie uit ons programma.
 • Autohuur is inclusief all-risk verzekering (eigen risico ca. 400 - 1000 euro, afhankelijk van de categorie)
 • Waarborsom via creditcard. Zonder creditcard is autohuur niet mogelijk.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kibboets fly drive Israel Totaal 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail