Kibboets fly drive Hoogtepunten van Israel Afbeelding Kibboets fly drive Hoogtepunten van Israel
Kibboets fly drive Hoogtepunten van Israel ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Kibboets fly drive Hoogtepunten van Israel

***

Tijdens deze fly-drive bezoekt u de meest interessante bezienswaardigheden van het midden en het noorden van Israel. U overnacht onderweg in kibboets hotels en kibboets country lodgings, vaak landelijk gelegen buiten de grote steden.

Fly and Drive o.b.v. Volgens programmaKibboets fly drive Hoogtepunten van Israel

Tijdens deze fly-drive bezoekt u de meest interessante bezienswaardigheden van het midden en het noorden van Israel. U overnacht onderweg in kibboets hotels en kibboets country lodgings, vaak landelijk gelegen buiten de grote steden.

U reist via de westkust naar het noorden. U bezoekt alle hoogtepunten rond het Meer van Tiberias en geniet van de mooie natuur op de Golanhoogte. En natuurlijk een paar dagen in Jeruzalem. U sluit af met een ontspannen verblijf aan de Dode Zee.

Israel is niet groot (ruim de helft van Nederland). De afstanden die u dagelijks aflegt varieren maar liggen doorgaans tussen de 100 en 300 kilometer per dag. Hierdoor heeft u dus alle tijd voor het maken van spontane uitstapjes en het nemen van spannende omwegen. Doorkruis het hele land en neem de tijd om alle hoogtepunten te bezoeken.

Geplande luchtvaartmaatschappij

El Al

Belangrijkermatie

 • U kunt de fly-drive ook zelf samenstellen. De route, de lengte van de reis en het aantal overnachtingen per hotel bepaalt u dan zelf. De kibboetsen en alle andere hotels uit ons programma zijn naar wens te combineren. U kunt op verschillende dagen van de week vertrekken en aanvliegen op Tel Aviv of Eilat. En u bepaalt zelf welke autocategorie u reserveert. Wij maken graag een berekening van de kosten voor de zelf samengestelde fly-drive.
 • U kunt de fly-drive verlengen met elke accommodatie uit ons programma.
 • Autohuur is inclusief all-risk verzekering (eigen risico ca. 400 - 1000 euro, afhankelijk van de categorie)
 • Waarborsom via creditcard. Zonder creditcard is autohuur niet mogelijk.

Verlengingsintro

U kunt de fly-drive verlengen met elke accommodatie uit ons programma.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kibboets fly drive Hoogtepunten van Israel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail