Kibboets fly drive De klassieke tour Afbeelding Kibboets fly drive De klassieke tour
Kibboets fly drive De klassieke tour ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Kibboets fly drive De klassieke tour

***

plane hotel car

Tijdens deze fly-drive bezoekt u de meest interessante bezienswaardigheden van het midden en het noorden van Israel. U overnacht onderweg in kibboets hotels, vaak landelijk gelegen buiten de grote steden.

Fly and Drive o.b.v. Volgens programmaIntroductie

Tijdens deze fly-drive bezoekt u de meest interessante bezienswaardigheden van het midden en het noorden van Israel. U overnacht onderweg in kibboets hotels, vaak landelijk gelegen buiten de grote steden.

U begint de reis in Tel Aviv. Eenboeiende, bruisende stad met een heerlijk strand. Bezoek ook het schilderachtige Jaffa. Via de westkust rijdt u naar het noorden. Wellicht bezoekt u Caesarea, de oude Romeinse stad aan zee met fraaie mozaiekvloeren en een imposant aquaduct. In Haifa moet u eigenlijk de Bahai-tempel bezichtigen met haar tuinen alvorens u koers zet naar de imposante kruisvaardersstad Akko. In Nazareth is een bezichtiging van de Kerk van de Aankondiging beslist de moeite waard. Vlakbij is de lokale souk, een wirwar van straatjes en steegjes met volgepropte winkeltjes waar allerhande waren door vriendelijke kooplieden worden aangeboden. Iets oostelijker ligt Tiberias op de oevers van het Meer van Galilea. Bij de monding van de Jordaan ziet u de beroemde doopplaats waar Johannes de Doper Jezus doopte. Neem een kijkje bij Capernaum, de Berg van de Zaligsprekingen, de Bijbelse plaats Tabgha en onderneem de verkenningstocht over de Golanhoogte. U vervolgt de reis zuidwaarts. U doorkruist de Jordaanvallei en zet koers naar Jeruzalem.

Jeruzalem

Jeruzalem is een wonderlijke stad met een ongeevenaarde rijke historie. Het is de stad waar het Christendom, de Islam en het Jodendom al eeuwenlang dominant aanwezig zijn. Een wandeling door de oude ommuurde stad voert u naar de heiligdommen van de drie wereldgodsdiensten. De Olijfberg is de plek voor een fantastisch uitzicht over praktisch de hele stad. In de nieuwe stad Jeruzalem kunt u het monument Yad Vashem, ter nagedachtenis aan de slachtoffers van WOII, bezoeken. In het Israel Museum worden de mysterieuze Dode Zee rollen tentoongesteld, die ca. 1950 in de buurt van Qumran door een herder zijn gevonden. Vanuit Jeruzalem kunt u een dagtocht maken naar de Dode Zee. U bevindt zich hier 417 meter onder zeeniveau. In dit extreem zoute meer met zijn hoge concentratie van mineralen komen geen zichtbare levende wezens voor. Zwemmers ervaren het extreme drijfvermogen vol ongeloof. Drijvend op uw rug de krant lezen blijft een ongewone ervaring. U kunt ook Massada bezoeken, de citadel op een berg bij de Dode Zee. Het is de berg waar ooit de Zeloten, een groepering onder de Joden uit de 1e eeuw, zich op verschansten om uit handen te blijven van de Romeinse bezetter tijdens de grote Joodse Opstand in 70 n.Chr. Tegenwoordig bezoekt u Massada eenvoudig via een tocht per kabelbaan. Op de laatste dag van een boeiende week reist u naar Tel Aviv alwaar u de auto weer inlevert. Vervolgens vliegt u terug naar Amsterdam.

Geplande luchtvaartmaatschappij

El Al

Opmerkingen

 • U kunt de fly-drive ook zelf samenstellen. De route, de lengte van de reis en het aantal overnachtingen per hotel bepaalt u dan zelf. De kibboetsen en alle andere hotels uit ons programma zijn naar wens te combineren. U kunt op verschillende dagen van de week vertrekken en aanvliegen op Tel Aviv of Eilat. En u bepaalt zelf welke autocategorie u reserveert. Wij maken graag een berekening van de kosten voor de zelf samengestelde fly-drive.
 • U kunt de fly-drive verlengen met elke accommodatie uit ons programma.
 • Autohuur is inclusief all-risk verzekering (eigen risico ca. 400 - 1000 euro, afhankelijk van de categorie)
 • Waarborsom via creditcard. Zonder creditcard is autohuur niet mogelijk.

Verlengingsintro

U kunt de fly-drive verlengen met elke accommodatie uit ons programma.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kibboets fly drive De klassieke tour 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail