Journey to Jerusalem Afbeelding Journey to Jerusalem
Journey to Jerusalem 8 dagen3 sterren ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Journey to Jerusalem 8 dagen3 sterren

***

plane hotel car

Ongeacht welk geloof, de regio is fascinerend. Van een levendig nachtleven in Tel Aviv, tot aan de charmerende tuinen van Haifa en als religieus icoon Jeruzalem, is het een gebied vol natuurlijke schoonheid, historische monumenten en plaatsen met belangrijke spirituele waarde. Genietend bij de dode zee, of een mooie cruise over de Zee of Galilee staan tegenover the heilige monumenten die mensen al jaren aanbidden,...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1 Tel Aviv

Een mooie stad met een bruisend nachtleven, met de mogelijkheid zelf op ontdekking te gaan. Om 18 uur is er een welkomstbijeenkomst, en daarna heb je alle tijd om te genieten van de stad en zelf te ontdekken wat Tel Aviv te bieden heeft.

Dag 2 Haifa

Wandelend door Jaffa en Tel Aviv, zult u zien hoe een stad groeide van een kleine haven naar een van de grootste steden van Israel. Met de bekende Bauhaus international architecture, de Rothschild boulevard en de artistieke herleving van Neve Tzedek.

Dag 3 Nazareth / Isfiya

De wonderlijke Baha'i tuinen, het Baha'i heiligdom kijkend over de stad zijn het eerste hoogtepunt van de dag. Door reizend naar de Stella Maris kerk om daarna te overnachten in een gasthuis in de Druze village waar we verwend zullen worden door verrukkelijke zelf gemaakte maaltijden en meer leren over de Druze gemeenschap.

Dag 4 Sea of Galilee

Het dorpje Tsfat, origineel huis aan de Kabbalah en een grote gemeenschap van artiesten. Zal leiden naar de zee van Galilee, waar de dag eindigt op de top van de berg van Beatitudes met een geweldig uitzicht over zee.

Dag 5 Dead Sea

Drijvend op een van 's werelds meest zoutige zeeen, kamperen op een hoge klif voorbij de Jordaan, met een schitterende kijk over de dode zee, laat een indrukwekkende beleving na.

Dag 6-8 Jeruzalem

Een vroege start maakt ons een van de eerste in Masada, een oud paleis en fort, met uitkijk over de dode zee. We beginnen onze reis naar een van de heilige steden van de wereld, Jeruzalem. Lopend in de voetstappen van Jezus, onderweg langs de Via Dolorosa, eindigend bij de heilige kerk Sepulchre en Golgotha, de plaats van de kruisiging. De laatste dag zijn geen activiteiten gepland en ben je vrij om te genieten van de stad en de laatste belevingen op te doen.

Inclusief

Engelssprekende reisleider, lokale gidsen Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Excursies en sightseeing volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 7 ontbijten en 2 diners

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en Annuleringsverzekeringen Calamiteitenfonds



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Journey to Jerusalem 8 dagen3 sterren 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail