Jeruzalem Dode Zee en Eilat Afbeelding Jeruzalem Dode Zee en Eilat
Jeruzalem Dode Zee en Eilat ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Jeruzalem Dode Zee en Eilat

***

U komt aan in Tel Aviv, aansluitend de transfer naar Jeruzalem. Hier maakt u een dagexcursie. In Jeruzalem heeft u een dag vrij te besteden. Na ontvangst van de huurauto reist u naar de Dode Zee. Vanuit de Dode Zee vervolgt u de tocht door de Negev naar Eilat voor een aantal dagen verblijf aan het strand. In Eilat neemt u de terugvlucht via Tel Aviv naar Amsterdam.

Hotel o.b.v. Volgens programmaJeruzalem, Dode Zee en Eilat

U komt aan in Tel Aviv, aansluitend de transfer naar Jeruzalem. Hier maakt u een dagexcursie. In Jeruzalem heeft u een dag vrij te besteden. Na ontvangst van de huurauto reist u naar de Dode Zee. Vanuit de Dode Zee vervolgt u de tocht door de Negev naar Eilat voor een aantal dagen verblijf aan het strand. In Eilat neemt u de terugvlucht via Tel Aviv naar Amsterdam.

Tijdens deze combinatiereizen overnacht u uitsluitend in de drie- tot viersterren Prima Hotels. Prima Hotels is een hotelketen in Israel met hotels verspreid over het hele land. U vindt de Prima Hotels in Tel Aviv, Jeruzalem, Eilat, Tiberias en aan de Dode Zee en zijn allemaal in ons aanbod terug te vinden. Het is de ideale manier om in alle rust en op uw eigen ontspannen manier door Israel te reizen, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over uw dagelijkse overnachtingadres, immers dat regelen wij voor u, net als de auto en/of de excursies. Wij hebben een aantal leuke opties voor u gemaakt die op de website worden beschreven.

Geplande luchtvaartmaatschappij

El Al

Opmerkingen

Spelregels combinatiereizen Prima Hotels:

Combineer zelf de Prima Hotels en stel een reis samen naar keuze. Om te profiteren van een extra prijsvoordeel gelden bij het samenstellen van de reis de volgende spelregels: retourvlucht Amsterdam-Tel Aviv (luchtvaartmaatschappij naar keuze) of Amsterdam-Tel Aviv/Eilat minimaal 7 overnachtingen minimaal 2 verschillende hotels minimaal 3 dagen autohuur (via Budget) of minimaal 2 excursies waarbij u kunt kiezen uit: 1) dagexcursie Jeruzalem (dagelijks) 2) dagexcursie Nazareth, Capernaum en de rivier de Jordaan (ma, wo of za) 3) dagexcursie Caesarea, Haifa, Akko en Rosh Haniqra (zo, di of vr) (Alle excursies worden op de aangegeven dagen uitgevoerd vanuit Tel Aviv en Jeruzalem en worden begeleid door een Engelstalige gids)

 • Bij aankomst op de luchthaven ontvangt u alle nodige informatie.
 • Wijzigingen onder voorbehoud.
 • Waarborgsom bij de autohuur per creditcard. Zonder creditcard is autohuur niet mogelijk.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Jeruzalem Dode Zee en Eilat 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail