Highlights Tour Afbeelding Highlights Tour
Highlights Tour 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Highlights Tour 8 dagen


plane hotel car


8 Dagen

Maak deze prachtige tour langs alle highlights van Israel en laat u betoveren door de schoonheid die dit land u te bieden heeft. U vertrekt op een zondag vanuit Schiphol naar Tel Aviv.

Rondreis o.b.v. Logies ontbijtHiglights Tour

Maak deze prachtige tour langs alle highlights van Israel en laat u betoveren door de schoonheid die dit land u te bieden heeft. Deze 8- daagse rondreis start elke zondag vanuit Schiphol naar Tel Aviv.

Een vertegenwoordiger zal u op de luchthaven op Tel Aviv opwachten en gaat u met de transfer naar het hotel in Tel Aviv voor de check-in en overnachting.

Maandag - Tel Aviv - Masada - Dode Zee

Na het ontbijt in het hotel, komt de check out. Vanuit Tel Aviv rijden we richting het zuiden. We zullen stoppen aan de weg voor een goed overzicht van het noordelijke deel van de Negev-woestijn. Vervolgens reizen we via Arad naar Masada; waar we opstijgen met de kabelbaan naar de vesting, die het laatste bolwerk van de Joodse Zeloten in hun oorlog tegen de Romeinen was. Bezoek de opgravingen, Herodes paleizen, de synagoge, badhuis, enz. Geniet van het adembenemende uitzicht over de Romeinse kampen en de Dode Zee. Daal af voor een eventuele float in het zoute water van de Dode Zee, de laagste plek op aarde.Aan het eind van de dag rijden we naar Jeruzalem langs Jericho, de oudste stad van de wereld. Aankomst in het hotel voor check-in en overnachting.

Dinsdag - Jeruzalem - New City Sightseeing

Vandaag begint met een rit naar Mt. Scopus voor een panoramisch uitzicht van Jeruzalem. Waarna we doorgaan met het Israel Museum's 'Shrine of the Book' met de beroemde Dode Zeerollen. Dan is er een bezoek aan het prachtig gerenoveerde model van de Herodiaanse stad Jeruzalem, te zien in de tweede tempel tijden. Vervolgens gaan we door naar Yad Vashem (het gedenkteken voor de zes miljoen Joden die werden gedood in de Holocaust). We zullen onze dag afsluiten met een bezoek aan Ein Karem (de geboorteplaats van Johannes de Doper). Als de tijd het toelaat; brengen we een bezoek aan Machaneh Yehuda'' markt, een van de meest charmante marktplaatsen in Israel waar u de bijzondere sfeer van Jeruzalem zal voelen. Aan het einde van de dag gaan we terug naar het hotel voor de overnachting.

Woensdag - Jeruzalem - (Oude Stad) - Bethlehem 

Loop door een van de poorten van de ommuurde oude stad: de vernieuwde Joodse wijk, de Westelijke Muur, de Tempel gebied, de kleurrijke bazaars, via Dolorosa, die eindigt in de kerk van het Heilige Graf. De reis wordt vervolgd naar Mt. Zion en bezoek daar het graf van Koning David, de kamer van het Laatste Avondmaal en Dormition Abbey. Vanuit daar gaan we door naar de tuin van Gethsemane en de Kerk van de 'Church of the Agony'. In de middag rijden we naar Bethlehem * en brengen een bezoek aan de kerk van de geboorte, waarna we terugkeren naar Jeruzalem voor de overnachting.

Donderdag - Beit Shean - Nazareth - Galilea

Na het ontbijt zal worden uitgecheckt. We zullen naar het noorden rijden door de Jordaanvallei naar Beit Shean, om daar de opgravingen van deze prachtige bewaarde Romeinse stad te bezoeken. Van hier uit gaan we verder naar Nazareth een bezoek aan de christelijke heilige plaatsen. We volgen de weg naar de Zee van Galilea en rijden langs de oevers van het Meer van Galilea naar Kafarnam aan de ruines van de oude synagoge te bezoeken. Aan het eind van de dag, rijden we naar het Kibbutz hotel voor de check-in en de overnachting.

Vrijdag - Upper Galilee en Safed

Rij naar de Golan Hoogvlakte. Bezoek de voormalige Syrische versterkingen, Druzen dorpen, en Via Banias, de bron van de rivier de Jordaan. Ga verder via de Hula Valley naar Safed, de stad van de kabbala, om een synagoge en de kunstenaarskolonie te bezoeken. Daarna keren we terug naar Het Kibbutz hotel voor de overnachting.

Zaterdag - Akko - Haifa - Tel Aviv

We gaan uitchecken na het ontbijt en rijden west naar Acre voor een bezoek aan de beroemde Crusader vesting en de middeleeuwse vestingwerken. We vervolgen de weg naar Haifa voor een sightseeing tour, waaronder de Bahai Shrine, Perzische Tuin en Mount Carmel voor een panoramisch uitzicht van Haifa. We volgen de weg verder zuidwaarts naar Caesarea, voor een bezoek aan de Romeinse Theater en de Crusader fort. We gaan door naar Tel Aviv en Jaffa voor een korte rondleiding door de stad. Aan het einde van deze dag is er de check-in in het hotel in Tel Aviv voor de overnachting.

Zondag - Vertrek

De laatste dag zal na het ontbijt worden uitgecheckt, vervolgens staat voor u de transfer naar de luchthaven klaar.

*Bezoeken die vallen onder de bevoegdheid van de Palestijnse Autoriteiten zijn onder voorbehoud van de huidige situatie.

Tour Highlights

 • Een goed zicht van het noordelijke deel van de Negev-woestijn
 • Het heiligdom van het Boek met de beroemde Dode Zeerollen
 • De kamer van het Laatste Avondmaal
 • Safed, stad van de Kabbala
 • Bezoek Acre, de beroemde Crusader vesting

Tour informatie

 • Aankomst en vertrek: zondag
 • Aantal nachten: 7

Deze reis is inclusief

 • 7 hotelovernachtingen inclusief dagelijks ontbijt
 • Transfers van en naar de luchthaven
 • 6 touring dagen
 • A / C bus (volgens de grootte van de groep)
 • Engels sprekende gids
 • Entrees in het reisschema vermeld
 • Assistentie op de luchthaven bij aankomst
 • Vluchten vanaf Amsterdam naar Tel Aviv en v.v.

Deze reis in exclusief

 • Tips en fooien
 • een verzekering
 • Dranken bij de maaltijd
 • Toeslag voor prive transfers
 • Alles wat niet vermeldt staat

Vluchtinformatie

U vliegt aan op de luchthaven van Tel Aviv. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf Amsterdam/Schiphol. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. Wenst u vanaf een andere luchthaven te vertrekken (bijv. Brussel, Eindhoven of Dusseldorf), dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen voor de Highlights Tour kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid gecontroleerd hebben. Reserveringen blijven tot telefonische en schriftelijke bevestiging onder voorbehoud. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Highlights Tour 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail