Het Noorden Afbeelding Het Noorden
Het Noorden ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

Het Noorden

***

Een tocht langs de belangrijkste plekken in het midden en noorden. U reist lang de Middellandse Zee kust, via de opgravingen van Caesarea naar een van de mooiste havensteden ter wereld, Haifa. Dan via de kruisvaarderstad Akko en Nazareth naar het meer van Tiberias. Doorkruis de Jordaanvallei en bezoek Beit Shean. Door naar de heilige stad Jeruzalem. Tot slot heerlijk ontspannen aan de Dode Zee.

Fly and Drive o.b.v. Volgens programmaEen tocht langs de belangrijkste plekken in het midden en noorden. U reist lang de Middellandse Zee kust, via de opgravingen van Caesarea naar een van de mooiste havensteden ter wereld, Haifa. Dan via de kruisvaarderstad Akko en Nazareth naar het meer van Tiberias. Doorkruis de Jordaanvallei en bezoek Beit Shean. Door naar de heilige stad Jeruzalem. Tot slot heerlijk ontspannen aan de Dode Zee.

Israel is het land van afwisseling, van contrasten, maar ook het land van prachtige landschappen en Bijbelse plaatsen. Van het heuvelachtige groene noorden tot de indrukwekkende desolate Negev woestijn in het zuiden. Maar ook het land van het Bijbelse Meer van Tiberias en de unieke Dode Zee. Het heeft bovendien interessante steden, zoals de moderne mondaine metropool Tel Aviv als ook de fascinerende heilige oude stad Jeruzalem. En dan zijn er ook nog prachtige badplaatsen om bij te komen van alle indrukken. In het zuiden is dat Eilat en in het noorden Netanya.

Een rondreis in uw eigen huurauto is de perfecte manier om de prachtige natuur- en cultuurschatten van Israel zelf te ontdekken alsmede de Bijbelse plaatsen te bezoeken. Doordat u zelf dagelijks de reis indeelt bepaalt u zelf waar u fraaie wandelingen maakt, waar u luncht en in welke dorpen en plaatsen u stopt. Bovendien hoef u zich geen zorgen te maken over uw dagelijkse overnachtingadres, immers dat regelen wij voor u, net als die auto. De afstanden die u dagelijks aflegt varieren, maar liggen doorgaans tussen de 50 en 200 kilometer per dag. Hierdoor hebt u dus alle tijd voor het maken van spontane uitstapjes en het nemen van spannende omwegen.

Wij hebben een aantal leuke fly-drive opties voor u samengesteld maar u kunt natuurlijk ook uw eigen reis samenstellen.

Geplande luchtvaartmaatschappij El Al

Opmerkingen

 • U kunt de fly-drive ook zelf samenstellen. De route, de lengte van de reis en het aantal overnachtingen per hotel bepaalt u dan zelf. Alle andere hotels uit ons programma zijn naar wens te combineren. U kunt op verschillende dagen van de week vertrekken en aanvliegen op Tel Aviv of Eilat. En u bepaalt zelf welke autocategorie u reserveert. Wij maken graag een berekening van de kosten voor de zelf samengestelde fly-drive.
 • U kunt de fly-drive verlengen met elke accommodatie uit ons programma.
 • Autohuur is inclusief all-risk verzekering (eigen risico ca. 400 - 1000 euro, afhankelijk van de categorie) ( Waarborsom via creditcard. Zonder creditcard is autohuur niet mogelijk.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Het Noorden 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail