8 daagse rondreis Highlights Tour Israel met vrije zondag Afbeelding 8 daagse rondreis Highlights Tour Israel met vrije zondag
8 daagse rondreis Highlights Tour Israel met vrije zondag ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

8 daagse rondreis Highlights Tour Israel met vrije zondag

***

De hoogtepunten van Israel ziet, met een vrije dag op zondag. Iedere maandag gegarandeerd vertrek.

Rondreis o.b.v. Logies ontbijtProgramma van dag tot dag

Maandag, eerste dag

Amsterdam - Tel Aviv Vliegreis van Amsterdam naar Tel Aviv en transfer naar uw hotel in Jeruzalem voor overnachting.

Dinsdag, tweede dag

Jeruzalem (Nieuwe Stad) U rijdt naar de Scopus berg voor een prachtig uitzicht over Jeruzalem, dan naar het Hof van Getsemane. Hierna staat de Zion berg op het programma, waar u het graf van Koning David en de kamer van het laatste avondmaal bezichtigt. In Nieuw Jeruzalem gaat u naar het Israel museum, u rijdt langs de Knesseth (Israels parlementgebouw) met de zevenarmige kandelaar en uiteraard bezoekt u het Holocaust museum Yad Vashem. Verder gaat u naar een miniatuur van Jeruzalem ten tijde van de Tweede Tempel. U eindigt de dag met een bezoek aan de gebrandschilderde ramen van Marc Chagall in de synagoge van het Hadassah ziekenhuis waarna u terug gaat naar uw hotel in Jeruzalem voor overnachting.

Woensdag, derde dag

Jeruzalem (Oude Stad) - evt. Bethlehem In de Oude Stad bezoekt u de Klaagmuur, (indien mogelijk) het Tempelplein en de Via Dolorosa, de Kruisweg van Christus. Door de kleurrijke Arabische Suk gaat u naar de Joodse Wijk en het Cardo. Indien de situatie dat toelaat vertrekt u naar Bethlehem (valt onder Palestijnse autoriteit) om de Geboortekerk en de Herdersvelden te bekijken. Overnachting in Jeruzalem.

Donderdag, vierde dag

Tiberias - Galilea Door het Jordaandal bereikt u in Galilea eerst Beth Shean met de opgravingen van de Romeins/Byzantijnse stad Skythopolis. U brengt een bezoek aan Tiberias en rijdt langs het meer van Galilea naar Capernaum. In de namiddag komt u aan in uw kibboetshotel in noordelijk Galilea voor overnachting.

Vrijdag, vijfde dag

De Golan hoogvlakte - de bergen van Galilea - Nazareth U brengt een bezoek aan de Druzendorpen en aan Banyas, een van de bronnen van de rivier de Jordaan. Via Kiriat Shmona en de Hulavlakte naar Sefad, de stad van de Joodse Mystiek - de Kabbalah. U ziet een van de oude synagogen en de schilderachtige kunstenaarswijk. In Nazareth bezoekt u de Kerk van de Aankondiging en de werkplaats van Jozef, waarna u terugkeert naar de kibboets voor overnachting.

Zaterdag, zesde dag

Acco - Haifa - Tel Aviv U reist dwars door Galilea naar de kruisvaarderstad Acco. U maakt een wandeling door de stad, de Karavanserai en de haven. Door naar Haifa, waar u een bezoek brengt aan de Perzische tuinen van de Bahai sekte. Langs de kust naar Caesarea, wat eens de hoofdstad van het Romeinse Judea was, en via Netanya naar Tel Aviv. Korte rit door de stad en het oude Jaffa en overnachting in uw hotel in Tel Aviv.

Zondag, zevende dag

Deze dag kunt u naar eigen wens invullen.

Maandag, achtste dag

Tel Aviv - Amsterdam Na het ontbijt wordt u met een transfer naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam.

Optionele extra excursiedag

Tel Aviv - Beer Sheva - Arad - Massada - Tel Aviv U verlaat Tel Aviv zuidwaarts en rijdt langs Beer Sheva, de hoofdstad van de Negev woestijn en Arad en over een prachtige woestijnroute. Aangekomen bij Massada aan de Dode Zee gaat u per kabelbaan naar het indrukwekkende fort op de top - de laatste vrije Joodse vesting in de strijd tegen Rome. Vanaf de berg heeft u een fraai uitzicht over de Dode Zee. Tevens wordt u de mogelijkheid geboden te drijven in de Dode Zee. Terug naar Tel Aviv voor overnachting in uw hotel.

Deze excursiedag vindt plaats op maandag de 8e dag. U vertrekt dan op dinsdag de negende dag naar de luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.

Inbegrepen:

 • Vlucht Amsterdam- Tel Aviv v.v. met El Al (U-, G-, O-, N- en H-klasse), KLM (V-, R- en N-klasse), Austrian (L-, E- of T-klasse) of Swiss (L- of T-klasse)
 • Luchthavenbelasting en brandstofheffing (wijzigingen voorbehouden)
 • Rondreis zoals hierboven beschreven.
 • Alle transfers en entreegelden, inclusief aankomst- en vertrektransfer.
 • Vervoer in een luxe touringcar of minibus onderbegeleiding van een gids. Bij de extra dag verlenging Dode Zee en Massada tevens inbegrepen:
 • 1 extra overnachting in Tel Aviv
 • 1 volledige dagexcursie op maandag zoals hierboven in het programma beschreven onder begeleiding van een Engelstalige gids

Niet inbegrepen:

 • Calamiteitenfonds reisgelden ( 2,50 per boeking)
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fooien voor gids en chauffeur (advies: gids 3 p.p.p.d., chauffeur 2 p.p.p.d.)

OPPLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8 daagse rondreis Highlights Tour Israel met vrije zondag 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail