8 daagse autorondreis Het mooiste van Israel Afbeelding 8 daagse autorondreis Het mooiste van Israel
8 daagse autorondreis Het mooiste van Israel 3 sterren ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

8 daagse autorondreis Het mooiste van Israel 3 sterren

***

plane hotel car

Tijdens deze autorondreis bezoekt u de hoogtepunten van Israel. U ziet plaatsen als Tiberias, Nazareth en Kapernahum en reist via het noorden van Israel met o.a. de Golan hoogvlakte naar Jeruzalem. Hier wandelt u een deel van de Kruisweg en bezoekt de Klaagmuur. Op eigen gelegenheid door Israel reizen is prettig en heel eenvoudig; de bewegwijzering is in het Hebreeuws, Arabisch en Engels, de bevolking is uitermate vriendelijk en de infrastructuur is goed.
Rondreis o.b.v. Volgens programmaDag 1: Amsterdam - Tel Aviv

U vliegt vanaf Amsterdam naar de luchthaven van Tel Aviv waar u welkom wordt geheten door onze lokale vertegenwoordiging. U neemt uw huurauto in ontvangst en rijdt naar uw hotel in Netanya waar u de komende 2 nachten zult verblijven (ca. 55km).

Dag 2: Tel Aviv

Vanochtend kunt u een bezoek brengen aan de oude havenstad Jaffa vanwaar u een schitterend uitzicht op Tel Aviv heeft. Tel Aviv is ontstaan in 1909 en daarmee de eerste Joodse stad uit de moderne tijd. Maak een wandeling door de hippe buurt Neve Tzedek. Hier begint de beroemde Rothschild Boulevard, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Tel Aviv wordt ook wel de witte stad genoemd en staat sinds 2003 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dag 3: Netanya - Tiberias (ca. 160 km)

U reist in noordelijke richting naar het eeuwenoude Caesarea, ooit de zetel van de Romeinse overheersing. Op weg naar Akko kunt u een stop maken bij het Druze dorp Daylat al-Carmel. De Druzen vormen een afzonderlijke religie met een eigen rechtssysteem. U vervolgt uw route naar de oude havenstad Akko, eveneens op de UNESCO Werelderfgoedlijst en een stad met een kruisvaardersgeschiedenis. U ontdekt hoe de kruisvaarders geleefd hebben en bezoekt de ondergrondse tunnels en paden. De rit van vandaag eindigt aan de prachtige oevers van het Meer van Galilea. U verblijft 2 nachten in Tiberias.

Dag 4: Tiberias en omgeving (ca. 100 km)

Na het ontbijt gaat u naar Nazareth; de plaats waar Jezus opgegroeid is. Niet ver hier vandaan ligt Kanan, de plaats waar Jezus water in wijn veranderde op een bruiloft. De volgende stop is Mt. Beatitudes, waar Jezus preekte en vele wonderen verrichtte. Hier vlakbij ligt Tabgha, waar Jezus 5.000 mensen te eten gaf door het vermenigvuldigen van 5 broden en 2 vissen. U vervolgt uw weg naar Kaperna�m waar de eerste ontmoeting tussen Jezus en zijn discipelen plaatsvond. Terug naar Tiberias voor de overnachting.

Dag 5: Tiberias - Jeruzalem (ca. 185 km)

Vandaag reist u via Caesarea Philippi naar de hoogste berg van Israel, de Hermon. De vesting Nimrod dateert uit 1228 en kijkt uit over beboste dalen en prachtige landschappen. Gamla is gelegen op een steile helling in een lager deel van de Golan Hoogvlakte en wordt ook wel het Masada van het Noorden genoemd, omdat het herinnert aan de rampzalige nederlaag tijdens de Grote Joodse Revolutie tegen de Romeinen. Aan het einde van de dag bereikt u Jeruzalem waar u incheckt in uw hotel voor de komende 3 nachten.

Dag 6 & 7: Jeruzalem

Na het ontbijt levert u uw huurauto in en begint uw ontdekkingstocht van Jeruzalem op de Olijfberg, waar u kunt genieten van prachtige uitzichten over de stad. U kunt een wandeling maken door het oude centrum van Jeruzalem langs diverse bezienswaardigheden aan de Via Dolorosa; de Kruisweg. De Tempelberg, de Rotskoepel, de Al-Aqsa moskee en uiteraard de Klaagmuur zijn ook zeker bezienswaardigheden die u niet wilt missen. Tijdens een bezoek aan het Israelisch Museum ziet u de Dode Zee-rollen en een maquette van Jeruzalem tijdens de 2e Tempel periode. Yad Vashem is het belangrijkste monument van Israel ter herdenking van de Holocaust.

Dag 8: Jeruzalem - Amsterdam

Vanochtend heeft u een transfer naar de luchthaven van Tel Aviv en vliegt terug naar Nederland.

Inbegrepen Vliegreis Amsterdam - Tel Aviv v.v. per El Al Luchthavenbelasting en brandstofheffing 7 overnachtingen volgens beschrijving op basis van logies/ontbijt 5 etmalen autohuur; tot 2 personen een categorie A (Hyunday I10 of gelijkwaardig), bij 3 of 4 personen een categorie I (Mazda 5 of gelijkwaardig) inclusief CDW (Collision Damage Waver) en TP (Theft Protection) met een eigen risico van USD450 tot USD675 (afhankelijk van voertuigcategorie), ter plaatse te reduceren tot nul door het afsluiten van Super Cover. Engelstalige routebeschrijving van plaats tot plaats Meet & Greet op de luchthaven * Transfer van uw hotel in Jeruzalem naar de luchthaven Ben Gurion op basis van plaats in een shuttle service

Niet inbegrepen Brandstofkosten, entreegelden (kosten voor de excursies volgens programma bedragen ca. USD70 per persoon), fooien, overige maaltijden en uitgaven van persoonlijke aard Kosten i.v.m. ophalen huurauto op luchthaven Ben Gurion, ca. USD27 Eventuele bijkomende kosten m.b.t. de autohuur zoals bijvoorbeeld kosten voor een extra bestuurder (ca.USD3 per dag), toeslag bestuurder 24 jaar of jonger alleen toegestaan in voertuig categorie A (ca. USD7 per dag). Afkoop eigen risico: Super Cover categorie A ca. USD8 per dag en categorie I ca. USD11 per dag. PAI (Personal Accident Insurance) ca. USD3 per dag.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8 daagse autorondreis Het mooiste van Israel 3 sterren 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail