8 daagse Kibboets Bed en Breakfast Flydrive Afbeelding 8 daagse Kibboets Bed en Breakfast Flydrive
8 daagse Kibboets Bed en Breakfast Flydrive ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

8 daagse Kibboets Bed en Breakfast Flydrive

***

Ontdek Israel op de klassieke wijze met deze kant en klare Kibboets fly-drive. U kunt ook evt. zelf een kibboets fly-drive samenstellen met de kibboets guesthouses die u vindt op deze site. Bij de kibboets guesthouses zijn er speciale prijzen indien u minimaal 7 nachten in minstens 2 verschillende kibboetsim verblijft. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw reis.

Fly and Drive o.b.v. Logies ontbijtKibboets Guesthouse

Een Kibboets Guesthouse is geen gewoon hotel, de kamers en faciliteiten zijn over het algemeen eenvoudiger. U kunt hier echt de sfeer van de kibboets proeven. De superior kibboetsim zijn vaak wat beter of hebben een bijzondere ligging. Kibboets Guesthouses liggen op het terrein van een kibboets en worden geleid door mensen van die kibboets. Het grote voordeel is dat u niet in de drukte van een stad zit. Het verblijf in een Kibboets Guesthouse wordt een stuk goedkoper indien u voldoet aan de voorwaarden van een Kibboets Fly Drive.

Dag 1 Amsterdam - Tel Aviv

Vlucht van Amsterdam naar Tel Aviv. Aangekomen in Tel Aviv staat uw huurauto klaar op de luchthaven. U rijdt naar Dor Holiday Village, dat ten noorden van Netanya aan de Middellandse Zee ligt, waar u overnacht.

Dag 2 Middellandse Zee

Vanuit Dor kunt u een uitstapje maken naar de gezellige badplaats Netanya, of naar de wereldstad Tel Aviv. Of blijft u misschien liever een dagje rustig in de kibboets en geniet u van een dagje aan het strandOvernachting in kibboets Dor Holiday Village.

Dag 3 Haifa/Acco/Nazareth/Meer van Tiberias

U rijdt verder naar het noorden van het land. De Bahai Tempel in Haifa met de prachtige tuinen en de oude kruisvaarderstad Acco zijn zeker de moeite waard. Verder naar het oosten heeft u de mogelijkheid om Nazareth te bezoeken. U rijdt door naar het Meer van Tiberias. Vlakbij het meer ligt kibboets Degania Bet. In deze kibboets overnacht u.

Dag 4 Galilea/Safed/Capernaum

Ontdek vandaag de prachtige natuur van het noorden van Israel bij de bronnen van de rivier de Jordaan. Verder kunt u een bezoek brengen aan Safed, de stad van de Joodse Mystiek (de Kabbalah) met zijn vele prachtige synagogen en de kunstenaarswijk. Terug bij het meer van Tiberias komt u bij Capernaum. Langs het meer rijdt u weer terug naar kibboets Degania Bet voor overnachting.

Dag 5 Jeruzalem (Oude Stad)

We laten het Meer van Tiberias achter ons en gaan zuidwaarts (via het westen van Israel) naar Jeruzalem. In deze stad hoeft u zich geen moment te vervelen. Vandaag kunt u bijvoorbeeld de Oude Stad bezoeken met o.a. de Scopus Berg, het Hof van Gesemane, de berg Zion, de klaagmuur, de Via Dolorosa, de Arabische suk en de Joodse wijk. Na deze indrukwekkende dag overnacht u in kibboets Shoresh.

Dag 6 Jeruzalem (Nieuwe Stad)

Omdat u nog lang niet alles van Jeruzalem heeft gezien kunt u deze stad nogmaals bezoeken. De Nieuwe Stad biedt o.a. het Israel Museum, de Knesseth (parlementsgebouw, dat u alleen van de buitenkant kunt bekijken) met de grote zevenarmige kandelaar, het holocaustmuseum Yad Vashem, een miniatuur van Jeruzalem en de gebrandschilderde ramen van Marc Chagall in de synagoge van het Hadassah ziekenhuis. Terug naar kibboets Shoresh voor overnachting.

Dag 7 Dode Zee/Massada

Vanuit Harel is het niet zo ver rijden naar de Dode Zee. Het drijven in deze zoute binnenzee is een unieke ervaring. Vlakbij de Dode Zee ligt de oude vesting Massada, waar een groep Joodse vluchtelingen onder leiding van koning Herodes lang stand hielden tegen de Romeinse bezetting. U ziet hier overblijfselen uit die tijd en het uitzicht vanaf de berg is adembenemend. U rijdt terug naar kibboets Shoresh voor overnachting.

Dag 8 Tel Aviv - Amsterdam

De reis zit erop. U vertrekt naar de luchthaven van Tel Aviv waar u uw huurauto inlevert. U vliegt terug van Tel Aviv naar Amsterdam

Inbegrepen:

 • Vlucht Amsterdam- Tel Aviv v.v. met El Al (U-, G-, O-, N- of H-klasse), KLM (V-, R- of N-klasse), Austrian (L-, E- of T-klasse) of Swiss (L- of T-klasse). Op aanvraag is het ook mogelijk te vliegen met Air Berlin vanaf Disseldorf of Keulen.
 • Luchthavenbelasting en brandstofheffing (wijzigingen voorbehouden)
 • Fly-drive zoals beschreven bij route
 • 7 dagen autohuur cat. A
 • 7 overnachtingen in kibboets B&Bs o.b.v. logies/ontbijt

Niet inbegrepen:

 • Calamiteitenfonds reisgelden ( 2,50 per boeking)
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Benzine
 • Entreegelden
 • Lunches en diners
 • Airport Service Charge (ophalen/inleveren huurauto op de luchthaven) $29, ter plaatse te voldoen

U dient i.v.m. de autohuur in het bezit te zijn van een creditcard!

OPPLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8 daagse Kibboets Bed en Breakfast Flydrive 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail