8 daagse Israel op Wielen 2 Afbeelding 8 daagse Israel op Wielen 2
8 daagse Israel op Wielen 2 ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

8 daagse Israel op Wielen 2

***

plane hotel car transfer


8 Dagen

Een fly-drive waarin u het midden en zuiden van het land (cultuur en woestijn) ontdekt.

Fly and Drive o.b.v. Logies ontbijtRoute

Dag 1 Amsterdam - Tel Aviv

Vlucht van Amsterdam naar Tel Aviv. Aangekomen in Tel Aviv staat uw huurauto klaar op de luchthaven. U rijdt naar uw hotel in Tel Aviv voor overnachting.

Dag 2 Negev Woestijn

Vanuit Tel Aviv rijdt u naar het zuiden, richting Beer Sheva. In deze stad, in het noorden van de woestijn gelegen, wordt wekelijks een bedoeienenmarkt gehouden. U rijdt verder zuidwaarts naar Sde Boker, waar het zich het graf van de eerste Minister-President van Israel bevindt, David Ben Gurion. Dan via de prachtige krater van Mitzpeh Ramon verder naar het zuiden. Aan het einde van de dag komt u aan in Eilat, waar u overnacht.

Dag 3 Eilat

Na de tweede dag, waarin u veel kilometers heeft gereden, is het nu tijd om rustig aan te doen. Geniet van de badplaats Eilat en het weer. U kunt naar het strand gaan, winkelen in het grote, overdekte winkelcentrum, het onderwaterobservatorium bezoeken of b.v. zwemmen met dolfijnen. Overnachting in Eilat.

Dag 4 Eilat

Nog een dag in het heerlijke Eilat. Enkele suggesties: bezoek het prachtige natuurpark Timna, maak een kameel- of Jeeptocht of maak een 1-daagse excursie naar Petra in Jordanie. Overnachting in Eilat.

Dag 5 Dode Zee/Massada

Vanuit Eilat loopt een weg langs de Jordaan naar het noorden. U arriveert bij de Dode Zee. Het drijven in deze zoute binnenzee is een unieke ervaring. Vlakbij de Dode Zee ligt de oude vesting Massada, waar een groep Joodse vluchtelingen lang stand hield tegen de Romeinse bezetting. U ziet hier overblijfselen uit die tijd en het uitzicht vanaf de berg is adembenemend.U rijdt verder naar Jeruzalem voor overnachting.

Dag 6 Jeruzalem (Oude Stad)

In Jeruzalem hoeft u zich geen moment te vervelen. Vandaag kunt u bijvoorbeeld de Oude Stad bezoeken met o.a. de Scopus Berg, het Hof van Getsemane, de berg Zion, de klaagmuur, de Via Dolorosa, de Arabische soek en de Joodse wijk. Na deze indrukwekkende dag overnacht u in Jeruzalem.

Dag 7 Jeruzalem (Nieuwe Stad)

Omdat u nog lang niet alles van Jeruzalem heeft gezien kunt u deze stad nogmaals bezoeken. De Nieuwe Stad biedt o.a. het Israel Museum, de Knesseth (parlementsgebouw, dat u alleen van de buitenkant kunt bekijken) met de grote zevenarmige kandelaar, het holocaustmuseum Yad Vashem, een miniatuur van Jeruzalem en de gebrandschilderde ramen van Marc Chagall in de synagoge van het Hadassah ziekenhuis. Terug naar uw hotel in Jeruzalem voor overnachting.

Dag 8 Tel Aviv - Amsterdam

De reis zit erop. U vertrekt naar de luchthaven van Tel Aviv waar u uw huurauto inlevert. U vliegt terug van Tel Aviv naar Amsterdam.

Inbegrepen:

 • Vlucht met El Al (O-, G- of N-klasse), KLM (R-klasse), Swiss (L-, E- of T-klasse), Austrian (L- of E-klasse) of naar keuze Air Berlin vanaf Disseldorf of Keulen
 • Indien deze vluchtklasses niet beschikbaar zijn is het mogelijk met bijbetaling een duurdere klasse te reserveren
 • Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Fly-drive zoals beschreven
 • 7 dagen autohuur cat. A
 • 7 overnachtingen in hotels o.b.v. logies/ontbijt

Niet inbegrepen:

 • Benzine
 • Calamiteitenfonds Reisgelden ( 2,50 per boeking)
 • Entreegelden
 • Lunches en diners
 • evt. reis- en annuleringsverzekering
 • Airport Service Charge (ophalen/inleveren huurauto op de luchthaven) $ 27, ter plaatse te voldoen

U dient i.v.m. de autohuur in het bezit te zijn van een creditcard!

OPPLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8 daagse Israel op Wielen 2 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail