8 daagse Israel op Wielen 1 Afbeelding 8 daagse Israel op Wielen 1
8 daagse Israel op Wielen 1 ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

8 daagse Israel op Wielen 1

***

plane hotel car transfer


8 Dagen

Onze populairste fly-drive! Ontdek de hoogtepunten van midden en noord Israel in een week.

Fly and Drive o.b.v. Logies ontbijtRoute

Dag 1 Amsterdam - Tel Aviv

Vlucht van Amsterdam naar Tel Aviv. Aangekomen in Tel Aviv staat uw huurauto klaar op de luchthaven. U rijdt naar Netanya, dat ten noorden van Tel Aviv aan de Middellandse Zee ligt, waar u overnacht.

Dag 2 Middellandse Zee

Vanuit Netanya kunt u bijvoorbeeld een uitstapje maken naar de wereldstad Tel Aviv. Ga winkelen en een modern winkelcentrum, bezoek een van de vele musea, flaneer aan de boulevard of bekijk de oude stad Jaffa, dat net onder Tel Aviv gelegen is. Of blijft u misschien liever een dagje rustig in Netanya en geniet u van een dagje aan het strandOvernachting in Netanya.

Dag 3 Haifa/Acco/Nazareth/Meer van Tiberias

U rijdt verder naar het noorden van het land. De Bahai Tempel in Haifa met de prachtige tuinen en de oude kruisvaarderstad Acco zijn zeker de moeite waard. Verder naar het oosten heeft u de mogelijkheid om Nazareth te bezoeken. U rijdt door naar het Meer van Tiberias. Daar ligt de stad Tiberas, waar u overnacht.

Dag 4 Galilea/Safed/Capernaum

Ontdek vandaag de prachtige natuur van het noorden van Israel bij de bronnen van de rivier de Jordaan. Verder kunt u een bezoek brengen aan Safed, de stad van de Joodse Mystiek (de Kabbalah) met zijn vele prachtige synagogen en de kunstenaarswijk. Terug bij het meer van Tiberias komt u bij Capernaum, waar nog een oude synagoge te bezichtigen is. Via Tabgha en de Berg der Zaligsprekingen rijdt u weer terug naar Tiberias voor overnachting.

Dag 5 Jeruzalem (Oude Stad)

We laten het Meer van Tiberias achter ons en gaan zuidwaarts naar Jeruzalem. In deze stad hoeft u zich geen moment te vervelen. Vandaag kunt u bijvoorbeeld de Oude Stad bezoeken met o.a. de Scopus Berg, het Hof van Getsemane, de berg Zion, de Klaagmuur, de Via Dolorosa, de Arabische soek en de Joodse wijk. Na deze indrukwekkende dag overnacht u in Jeruzalem.

Dag 6 Jeruzalem (Nieuwe Stad)

Omdat u nog lang niet alles van Jeruzalem heeft gezien kunt u deze stad nogmaals bezoeken. De Nieuwe Stad biedt o.a. het Israel Museum, de Knesseth (parlementsgebouw, dat u alleen van de buitenkant kunt bekijken) met de grote zevenarmige kandelaar, het holocaustmuseum Yad Vashem, een miniatuur van Jeruzalem en de gebrandschilderde ramen van Marc Chagall in de synagoge van het Hadassah ziekenhuis. Terug naar uw hotel in Jeruzalem voor overnachting.

Dag 7 Dode Zee/Massada

Vanuit Jeruzalem is het niet zo ver rijden naar de Dode Zee. Het drijven in deze zoute binnenzee is een unieke ervaring. Vlakbij de Dode Zee ligt de oude vesting Massada, waar een groep Joodse vluchtelingen lang stand hielden tegen de Romeinse bezetting. U ziet hier overblijfselen uit die tijd en het uitzicht vanaf de berg is adembenemend.U rijd terug naar Jeruzalem voor overnachting.

Dag 8 Tel Aviv - Amsterdam

De reis zit erop. U vertrekt naar de luchthaven van Tel Aviv waar u uw huurauto inlevert. U vliegt terug van Tel Aviv naar Amsterdam.

Inbegrepen:

 • Vlucht met El Al (O-, G- of N-klasse), KLM (R-klasse), Swiss (L-, E- of T-klasse), Austrian (L- of E-klasse) of naar keuze Air Berlin vanaf Disseldorf of Keulen
 • Indien deze vluchtklasses niet beschikbaar zijn is het mogelijk met bijbetaling een duurdere klasse te reserveren
 • Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Fly-drive zoals hierboven beschreven
 • 7 dagen autohuur cat. A
 • 7 overnachtingen in hotels o.b.v. logies/ontbijt

Niet inbegrepen:

 • Benzine
 • Calamiteitenfonds Reisgelden ( 2,50 per boeking)
 • Entreegelden
 • Lunches en diners
 • evt. reis- en annuleringsverzekering
 • Airport Service Charge (ophalen/inleveren huurauto op de luchthaven) $ 27, ter plaatse te voldoen

U dient i.v.m. de autohuur in het bezit te zijn van een creditcard!

OPPLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8 daagse Israel op Wielen 1 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail