7 daagse individuele rondreis Tel Aviv en Jeruzalem Afbeelding 7 daagse individuele rondreis Tel Aviv en Jeruzalem
7 daagse individuele rondreis Tel Aviv en Jeruzalem ***
Bestemming: Rondreizen Israel - Fly Drive Israel

7 daagse individuele rondreis Tel Aviv en Jeruzalem

***

plane hotel car

Tel Aviv, ook wel de witte stad genoemd, is de meest bruisende stad van Israel. Het is het commerciele en culturele centrum van het land en de stad leeft 24 uur per dag. In deze eerste Joodse stad aan de Middellandse Zee treft u nog de sporen aan van de geboorte van een natie. De combinatie van een prachtig zandstrand met de levendige boulevard, het bruisende centrum met vele winkels, restaurants en terrassen. Een bezoek aan Israel is niet compleet zonder een bezoek aan Jeruzalem. Deze stad is met geen andere stad ter wereld te vergelijken.
Rondreis o.b.v. Volgens programmaDag 1: Amsterdam - Tel Aviv

U vliegt vanochtend vanaf Amsterdam naar Tel Aviv waar u in de loop van de middag aankomt. Aansluitend heeft u een transfer naar uw hotel in Tel Aviv voor de komende 3 nachten.

Dag 2: Tel Aviv

Deze dag is geheel ter eigen invulling. Mogelijkheden te over: Winkelen, cultuur snuiven, geschiedenis, prachtige stranden, gezellig een terrasje pakken, lekker uit eten in een van de vele restaurants, s avonds een borreltje in een leuke bar of uitgebreid stappen in trendy clubsTel Aviv heeft het allemaal en het kan niet anders dan dat ook u deze stad in uw hart sluit!

Dag 3: Bijbelse hoogtepunten

Vandaag reist u via de kustweg en het landschap van Galilea naar Nazareth, waar Jezus opgroeide. Via Kanaan, de plaats waar Jezus water in wijn veranderde, naar Kapernahum waar de eerste ontmoeting tussen Jezus en zijn discipelen plaatsvond. Hier vlakbij ligt Tabgha, waar Jezus 5.000 mensen te eten gaf door het vermenigvuldigen van 5 broden en 2 vissen. Na een bezoek aan de rivier de Jordaan keert u terug naar Tel Aviv voor de overnachting.

Dag 4: Tel Aviv - Jeruzalem

Een bezoek aan Israel is niet compleet zonder een bezoek aan Jeruzalem. Deze stad is een echte must, in het bijzonder voor mensen die Israel voor de eerste keer bezoeken. Jeruzalem is met geen andere stad ter wereld te vergelijken. Dit is de heilige stad voor de drie belangrijkste wereldgodsdiensten; er werd gedurende drie millennia door verschillende mensen en naties voor gestreden. Jeruzalem is de hoofdstad van Israel en voor sommigen het centrum van de wereld. U heeft een transfer naar uw hotel in Jeruzalem voor de komende 3 nachten.

Dag 5 & 6: Jeruzalem

Vandaag gaat u onder leiding van een Engelssprekende gids Jeruzalem verkennen. U begint met het prachtige uitzicht vanaf de Olijfberg, gevolgd door een bezoek het graf van koning David en u wandelt in de oude stad door de Armeense en Joodse wijken naar het Cardo, de Romeinse weg. Via de Klaagmuur komt u in de Christelijke wijk en wandelt u over de Via Dolorosa, de lijdensweg van Jezus. U ziet de Heilge Grafkerk waarna u het indrukwekkende Holocaustmuseum Yad Vashem bezoekt. Dit is het belangrijkste monument van Israel voor het herdenken van de Joodse slachtoffers van de Holocaust. U keert terug naar uw hotel voor de overnachting. De volgende dag is geheel ter vrije besteding en kunt u bijvoorbeeld op uw gemak een bepaald deel van de stad opnieuw bezoeken.

Dag 7: Jeruzalem - Amsterdam

Vanochtend heeft u een transfer naar de luchthaven van Tel Aviv en vliegt u terug naar Nederland.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

7 daagse individuele rondreis Tel Aviv en Jeruzalem 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail